Családőr Egyesület
Akadálymentes nézet
  Egyesületünk idén is köszönettel fogadja az adózók 1%-át, aki segíteni szeretne ,ezzel is nagyon sokat seíthet!
 
Adószámunk: 18127045-1-41
 
 Ezenkívül segíthet a www.ihelpyou.hu oldalra való belépéssel és regisztrációval is.
relIndexasc
       Van segítség!!!
 Ha veszélyben érzi magát és gyermekeit családján belül, vagy zaklatja volt párja. 
Bejelentkezés
Betöltés...
Számláló
Betöltés...
bemutatkozunk
     Az egyesület céljai
 Szégyen, hogy az elnök megtte élettársával ami ellen harcol.
Ez képmutatás. Erőszakos ember.
 
Egyesületünk fő célja a családon belüli erőszak áldozatainak fizikai védelme ,a tettlegesség törvényes keretek közötti megakadályozása,lelki és jogi tanácsadás, a segítségre szorulók számára egy normális  és erőszakmentes életvitel kialakításához szükséges lehetőség megteremtése.
Projektünk a sokszor életveszélyben,testi és lelki terrorban élő, de onnan menekülni akaró személyeknek segít a menekülésben és annak kövekezményeinek kivédésén.Pl:válás után a zaklatás megakadályozása,  gyermekláthatáskor a gyermek biztonságának megteremtése,a konkrét fizikai tettlegesség megakadályozása.                 
Két szakember foglalkozik konkrétan a személyvédelemmel és tanácsadással.Önkéntesek segítenek a honlapunk karbantartásában.Jelenleg tizenhét folyamatban levő ügyünk van, és két befejezett.Nekünk írt leveleiket megtalálhatják honlapunkon..Minden védett személlyel megbízási szerződésünk van. Mi vállaljuk,hogy biztosítjuk nekik a reményt és a biztonságot amíg el tudnak tünni bántalmazójuk elöl.
Rehabilitációs és önvédelmi oktató fogllalkozásaink elősegítik a bántalmazott emberek reintegrációját.
A mai erőszakos világban egyre nagyobb szükség van az olyan kézzel fogható segítségre amit a Családőr Egyesület tud nyújtani a rászoruló emberek és gyermekeik számára nemre,korra és etnikumra való tekintet nélkül.