Családőr Egyesület
Akadálymentes nézet
  Egyesületünk idén is köszönettel fogadja az adózók 1%-át, aki segíteni szeretne ,ezzel is nagyon sokat seíthet!
 
Adószámunk: 18127045-1-41
 
 Ezenkívül segíthet a www.ihelpyou.hu oldalra való belépéssel és regisztrációval is.
relIndexasc
       Van segítség!!!
 Ha veszélyben érzi magát és gyermekeit családján belül, vagy zaklatja volt párja. 
Bejelentkezés
Betöltés...
Számláló
Betöltés...
Üdvözlöm a honlapra látogató, feltehetően hasonló gondokkal küszködő sorstársaimat
 Röviden szeretném leírni, hogy nekem hogyan és miben tudtak,-tudnak segíteni.
Jómagam lassan második éve szeretnék lezárni egy problémás,bántalmazásokkal teli házasságot.
A válási folyamat elínditása után mindennnaposakvoltak az elsősorban lelki,később pedig a fizikai bántalmazások.Rendszeressé vált,hogy ruhában,
menekülésre készen feküdtem le .
Rendszeressé váltak a munkahelyemen telefonon,vagy személyesen történő zaklatások a férjem részéről- ennek következtében az állásomat is elvesztettem.
Több alkalommal baltát,kést emelt rám,életJómagam lassan második éve szeretnék lezárni egy problémás,bántalmazásokkal teli házasságot.
A válási folyamat elínditása után mindennnaposakveszélyesen megfenyegetett.A rendőrgi ügyeletes ,amikor telefonon Rendszeressé váltak a munkahelyemen telefonon,vagy személyesen történő zaklatások a férjem részéről- ennek következtében az állásomat is elvesztettem.
Több alkalommal baltát,kést emelt rám,életveszélyesen megfenyegetett.A rendőrségi ügyeletes ,amikor telefononkértem tölük segítséget,elmondták,hogy ki tudnak jönnia helyszínra,de félő,hogy eltávozásuk után esetleg rosszabbra fordul a helyzet és férjem még agresszívabb lesz,megtorlás képpen. Segítőkészek voltak,de mint mondták, nekik is meg van kötve a kezük ezekben a helyzetekben.Javasoltáka látlelet felvételt és az azt követő feljelentést. Mint ismeretes , ezek a lépések anyagiakban és időben is megterhelők,nem mindig van lehetőség a megtételésükre. Az én esetemben sem jelentett megoldást.
Minden hivatalos helyen hasonlóan vélekedtek: tudnak róla,sajnálják a történteket, de korlátozottak a lehetőségeik a beavatkozást illetően.
 
Ezeknek a mindennapos eseményeknek szem-és fültanúja volt kisfiam is.Miután megszűntetni nem tudtam az agresszív eseményeket,úgy döntöttem,hogy elmegyekotthonról- ismerősöknél találtam átmeneti szálláslehetőséget.
Anyagilag ellehetetlenítve, mentálisan teljesen tönkretéve próbáltam segítséget találni ebben a helyzetben.
2007.január elején vettem fel a kapcsolatot a Családőr Egyesület vezetőjével,Balázs Gyulával.
Azótaelmondhatom,hogy teljesen .megváltozott az életem
Elöször az a félelem múlt el,amit az okozott,ha hivatalos ügyintézés alkalmával haza kellett utaznom a városba. Idáig rettegtem,hogy ne találkozzam a férjemmel,mert féltem,hogy végzetes következményei lesznek. Az Egyesületbíztosítja a kiséréses védelmet minden alkalommal. Ezenkívül a mindennapi életben hathatós támogatást nyújtana.Ezeknek a mindennapos eseményeknek szem-és fültanúja volt kisfiam is.Miután megszűntetni nem tudtam az agresszív eseményeket,úgy döntöttem,hogy elmegyek otthonról - ismerősöknél találtam átmeneti szálláslehetőséget.
Anyagilag ellehetetlenítve, mentálisan teljesen tönkretéve próbáltam segítséget találni ebben a helyzetben.
2007.január elején vettem fel a kapcsolatot a Családőr Egyesület vezetőjével,Balázs Gyulával.
Azóta
elmondhatom,hogy teljesen .megváltozott az életem
Elöször az a félelem múlt el,amit az okozott,ha hivatalos ügyintézés alkalmával haza kellett utaznom a városba. Idáig rettegtem,hogy ne találkozzam a férjemmel,mert féltem,hogy végzetes következményei lesznek. Az Egyesületbíztosítja a kiséréses védelmet minden alkalommal. Ezenkívül a mindennapi életben hathatós támogatástk
azokban a gyakorlati kérdésekben, hogy hova kellfordulni, kit kell megkeresni,stb. Elmondhatom,hogy az eddigi vesszuőfutás után most kezdek megnyugodni. Mereka holnapra gondolni, tervezni, normálisemberként létezni.
 
Azt gondolom,hogy mindenképpen elérhetővé kell tenni a segítségnyújtásnak ezt a formáját,mert mükődik!
Köszönöm,hogy mellettem állnak.

Egy bántalmazott feleség,akinek tényleg visszaadták az életét.